Jocuri Construieste Soseaua


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Construieste Soseaua

Descriere: Tocmai ai fost promovat la serviciu si acum esti ministrul transporturilor. Printre multe alte responsabilitati pe care le ai, trebuie sa te ocupi si de soselele pe care circula masinile. In acest joc trebuie sa ai grija cum contruiesti drumul, sa fie drept si sa fie cea mai scurta varianta de unde va porni masina si pana la destinatie.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Construieste Soseaua doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Construieste Soseaua - Jocuri pentru copii

Construieste Soseaua Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Construieste Soseaua pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Construieste Soseaua este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Construieste Soseaua, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu masini, Jocuri masini, Jocuri de construit, Jocuri construit,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Construieste Soseaua pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games