Jocuri Creeaza Un Monstru


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Creeaza Un Monstru

Descriere: Sora mai mica a lui Joy,nu vrea nici cum sa iasa din casa.Este foarte preocupata doar de papusi si jucariile din casa. Ca sa o faca sa iasa afara,Joy a inventat cateva potiuni care dau nastere unor monstrii.Unii dragalasi, altii mai putin dragalasi.Asa crede el ca micuta lui sora se va speria de ei si va reusi sa o scoata afara din casa. Are mai multe obiecte pe care trebuie sa le puna in cazan.Ajuta-l sa creeze tot felu de monstrii. Mult succes!
Control: Pentru a te juca acest joc,se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Creeaza Un Monstru doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Creeaza Un Monstru - Jocuri pentru copii

Creeaza Un Monstru Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Creeaza Un Monstru pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Creeaza Un Monstru este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Creeaza Un Monstru, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri de baieti, Jocuri cu monstrii, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Creeaza Un Monstru pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games