Jocuri Cu Balerine


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Cu Balerine

Descriere: Daca iti plac fetele, dar mai ales sa le imbraci , jocuri cu balerine este alegerea potrivita . Ai la dispozitie mai multe balerine , pe care trebuie sa le imbraci in hainele lor de gala , hainutele cu care se vor prezenta la spectacolul de diseara. AI mai multe costume, bijuterii si pantofi la dispozitie din care va trebui sa faci combinatia perfecta si sa iti iasa o balerina frumoasa , gata pregatita pentru spectacol.
Control: Pentru a le imbraca pe balerine , va trebui sa folosesti mouse-ul . Jocul este foarte simplu de jucat , doar tragi hainutele pe balerina , iar ele se aseaza automat .
Publicitate

Jucati acum Cu Balerine doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cu Balerine - Jocuri pentru copii

Cu Balerine Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cu Balerine pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cu Balerine este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cu Balerine, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu balerine, Jocuri de imbracat fete, Jocuri balerina, Jocuri cu haine, Jocuri dress up, Jocuri cu bijuterii, Jocuri de ales haine,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cu Balerine pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games