Jocuri Cu Motocicleta In Jungla Urbana


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Cu Motocicleta In Jungla Urbana

Descriere: Tocmai te-ai inscris la un concurs de motociclete. Acest concurs are loc in jungla urbana. Da tot ce ai mai bun si impresioneaza-i pe cei ce te privesc prin viteza uimitoare ce o poti atinge cu motocicleta si prin cascadoriile extraordinare pe care le poti face in timpul sariturilor.
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura, tasta "SPACE" pentru cascadorii, tasta "X" pentru turbo, tasta "M" pentru harta si tasta "P" pentru pauza.
Publicitate

Jucati acum Cu Motocicleta In Jungla Urbana doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cu Motocicleta In Jungla Urbana - Jocuri pentru copii

Cu Motocicleta In Jungla Urbana Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cu Motocicleta In Jungla Urbana pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cu Motocicleta In Jungla Urbana este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cu Motocicleta In Jungla Urbana, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri concurs, Jocuri cu concurs, Jocuri competitii, Jocuri cu competitii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cu Motocicleta In Jungla Urbana pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games