Jocuri Cu Tractorul La Ferma


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Cu Tractorul La Ferma

Descriere: Cu tractorul la ferma este un joc foarte distractiv si amuzant. Sunteti muncitor pe un tractor la ferma si trebuie sa carati diferite legume pana la locul unde se depoziteaza. Aveti grija pentru ca o sa mergeti pe un drum de tara cu gropi si nu trebuie sa scapi legumele.
Control: foloseste sagetile pentru a controla tractorul si tasta Space pentru a descarca remorca
Publicitate

Jucati acum Cu Tractorul La Ferma doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cu Tractorul La Ferma - Jocuri pentru copii

Cu Tractorul La Ferma Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cu Tractorul La Ferma pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cu Tractorul La Ferma este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cu Tractorul La Ferma, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tractoare la ferma, Jocuri tractoare, Jocuri cu ferma, Jocuri ferma, Jocuri de carat marfa, Jocuri cara marfa,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cu Tractorul La Ferma pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games