Jocuri Cumparaturi La Milano


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Cumparaturi La Milano

Descriere: Anica este o fata tare dulce si simpatica.A castigat la un concurs un cupon cu bani pe care ii poate cheltuii intr-o zi la cumparaturi in Milano.Trebuie sa aibe grija de ei si sa fie atenta la preturile hainelor ca sa ii poata ajunge banii pentru o tinuta super cool.Hai sa vedem ce isi alege Anica.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Cumparaturi La Milano doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cumparaturi La Milano - Jocuri pentru copii

Cumparaturi La Milano Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cumparaturi La Milano pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cumparaturi La Milano este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cumparaturi La Milano, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de imbracat, Jocuri cu barbie, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cumparaturi La Milano pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games