Jocuri Cuplul Beckham


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > Cuplul Beckham

Descriere: David si Victoria Beckham se pregatesc sa mearga la o petrecere privata organizata special pentru celebritati. Pentru aceasta trebuie sa arate de-a dreptul fermecatori. Asa ca, au nevoie de ajutorul tau. Machiaza-i, imbraca-i, da tot ce ai mai bun pentru ca ei sa faca o impresie cat mai buna. Nu uita de asemenea ca, ei mereu sunt in centrul atentiei, fiind considerati un cuplu exemplu, iar paparazzi sunt tot timpul pe urmele lor. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Cuplul Beckham doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cuplul Beckham - Jocuri pentru copii

Cuplul Beckham Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cuplul Beckham pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cuplul Beckham este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cuplul Beckham, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru fete, Jocuri de fete, Jocuti fete, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat, Jocuri de machiaj, Jocuri machiaj, Jocuri cu machiaj, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cuplul Beckham pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games