Jocuri Curcubeul Muzical


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Curcubeul Muzical

Descriere: In clasa noastra majoritatea colegilor stiu sa cante la un instrument.Asa ca ne-am hotarat impreuna sa ne facem o trupa.Dar problema este ca sunt prea multi care stiu sa cante la tobe si nu stim pe cine sa alege.Asa ca am hotarat sa ii supunem unu-i test iar cel care reuseste sa treaca v-a intra in trupa noastra.Hai sa vedem cine o sa reuseasca!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Curcubeul Muzical doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Curcubeul Muzical - Jocuri pentru copii

Curcubeul Muzical Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Curcubeul Muzical pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Curcubeul Muzical este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Curcubeul Muzical, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu muzica, Jocuri cu instrumente, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Curcubeul Muzical pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games