Jocuri Curs De Tras Cu Arma


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Curs De Tras Cu Arma

Descriere: In acest joc tocmai te-ai inscris la un curs unde vei invata sa tragi cu arma. Inca de la primele antrenamente va trebui sa folosesti o pusca adevarata pe care va trebui sa o reincarci atunci cand nu va mai avea gloante. Vei incerca arma pe frisbee-uri; incearca sa le nimeresti pe toate. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Curs De Tras Cu Arma doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Curs De Tras Cu Arma - Jocuri pentru copii

Curs De Tras Cu Arma Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Curs De Tras Cu Arma pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Curs De Tras Cu Arma este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Curs De Tras Cu Arma, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri skeet, Jocuri cu skeet, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Curs De Tras Cu Arma pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games