Jocuri Cursa Assault


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Cursa Assault

Descriere: In acest nou super joc esti un soldat care se antreneaza din greu. Trebuie sa treci de cateva curse cu obstacole pentru a castiga. Nu uita ca fiecare nivel este contra-timp. Asa ca, fiecare secunda conteaza. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "X"
Publicitate

Jucati acum Cursa Assault doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cursa Assault - Jocuri pentru copii

Cursa Assault Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cursa Assault pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cursa Assault este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cursa Assault, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri cu armata, Jocuri armata, Jocuri cu soldati, Jocuri soldati, Jocuri cu antrenamente, Jocuri antrenamente, Jocuri curse, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cursa Assault pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games