Jocuri Cursa Pe Snowmobil


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Cursa Pe Snowmobil

Descriere: Daca cautati ultimu joc de iarna cu snowmobile, aici pe pezo.ro a fost adaugat un super joc, Cursa pe snowmobil. In acest joc trebuie sa ne demonstrezi abilitatile tale de a conduce un snowmobil. Jocul iti prezinta 4 snowmobile pe care va trebui sa le deblochezi pe parcurs, si 3 motoare puternice cu ajutorul carora vei putea sa imbunatatesti snowmobilul. Castiga fiecare nivel si deblocheaza si celelalte snowmobile. Dupa fiecare 3 nivele vei descoperi cate un snowmobil mult mai puternic decat cel precedent. Demonstreaza ca esti cel mai bun in acest joc de iarna, doar aici pe pezo.ro. Pentru mai multe jocuri distractive, incercati si celelalte jocuri gratis online pregatite pentru voi, aici pe pezo.ro.
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa te joci.
Publicitate

Jucati acum Cursa Pe Snowmobil doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cursa Pe Snowmobil - Jocuri pentru copii

Cursa Pe Snowmobil Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cursa Pe Snowmobil pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cursa Pe Snowmobil este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cursa Pe Snowmobil, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, 1 player, Pezo.ro, Snowmobil, Zapada, Cursa, Concurenti, Viteza, Motor, Cursa pe snowmobil, Joc cursa pe snowmobil,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cursa Pe Snowmobil pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games