Jocuri Cursa Pe Zapada


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Cursa Pe Zapada

Descriere: Joaca ultimul joc de iarna aici pe pezo.ro. Jocul a fost lansat de VitalityGames si se numeste "Cursa pe zapada". Iti va testa abilitatile de sofer pe motocicleta, conducand noaptea in padure, pe zapada. Suna palpitant! Afara ninge si drumul pe care va trebui sa conduci este destul de periculos. Incearca sa ajungi intreg la linia de sosire si in cel mai scurt timp. Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci motocicleta si space ca sa sari peste obstacole. Cand in fata ta urmeaza un obstacol, ia viteza si incearca sa sari peste el, dar fi atent sa si aterizezi in siguranta. Trebuie sa ai grija sa nu lovesti soferul la cap, deoarece va trebui sa reincepi nivelul. Jocul prezinta 10 nivele intense in care te vei putea la maxim. Incearca si alte jocuri cu motociclete si jocuri de iarna aici pe pezo.ro! Distractie placuta si mult noroc!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci.
Publicitate

Jucati acum Cursa Pe Zapada doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cursa Pe Zapada - Jocuri pentru copii

Cursa Pe Zapada Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cursa Pe Zapada pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cursa Pe Zapada este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cursa Pe Zapada, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Motocicleta, Jocuri cu motociclete, Jocuri de iarna, A conduce, Bicicleta, Viteza, Obstacole, a sari, cursa, Zapada, Intuneric, Padure,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cursa Pe Zapada pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games