Jocuri Cursa Periculoasa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Cursa Periculoasa

Descriere: Incearca acest joc captivant in care trebuie sa conduci o masina de culoare rosie prin diferite niveluri dificile si să arunci in aer masina adversarului tau inainte ca acesta sa te invinga. Stai departe de bombe deoarece este doar o chestiune de timp pana acestea explodeaza. Incearca sa plasasezi bomba ia locul unde crezi ca masina inamicului va trece. De asemenea, apuca toate pachetele de putere, viteza suplimentara si bonusuri de pe parcursul jocului. Multa distractie amince!
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Cursa Periculoasa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cursa Periculoasa - Jocuri pentru copii

Cursa Periculoasa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cursa Periculoasa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cursa Periculoasa este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cursa Periculoasa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu masini, Jocuri masini, Jocuri bombe, Jocuri cu bombe,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cursa Periculoasa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games