Jocuri Cursa Spatiala


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Cursa Spatiala

Descriere: In accest joc calatoresti prin spatiu pentru a aduna o multime de diamante si a deveni bogat. Insa, si pentru a avea cat mai mult combustibil pentru jetpack-ul tau cu care calatoresti printre planete. Ai mare grija sa nu ramai fara combustibil pentru a reusi sa treci la nivelul urmator. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Cursa Spatiala doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cursa Spatiala - Jocuri pentru copii

Cursa Spatiala Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cursa Spatiala pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cursa Spatiala este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cursa Spatiala, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri cu spatiu, Jocuri spatiu, Jocuri space jump, Jocuri sarituri spatiale, Jocuri de aventura, Jocuri aventura, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri diamante, Jocuri cu diamante,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cursa Spatiala pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games