Jocuri Curse Cu Caluti De Mare


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Curse Cu Caluti De Mare

Descriere: Esti la hipodrom, dupa cum se stie hipodromul este o cursa cu cai.. in acest joc tu va trebui sa te intreci cu niste cai.. de mare. Fii cat mai precaut si dovedeste-ti viteza in acest joc. Ai grija, in acest joc ceilalti adversari joc murdar.
Control: Pentru a te intrece cu ceilalti caluti de mare foloseste SAGETILE pentru a te ghida si tasta SPACE pentru a accelera.
Publicitate

Jucati acum Curse Cu Caluti De Mare doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Curse Cu Caluti De Mare - Jocuri pentru copii

Curse Cu Caluti De Mare Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Curse Cu Caluti De Mare pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Curse Cu Caluti De Mare este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Curse Cu Caluti De Mare, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu caluti, Jocuri cu caluti de mare, Jocuri pentru copii, Jocuri hipodrom, Jocuri pentru baieti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Curse Cu Caluti De Mare pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games