Jocuri Curse Cu Hot Rod


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Curse Cu Hot Rod

Descriere: Hot Rod sunt niste masini americane cu motoare foarte mari si modificate pentru viteza. Intra si tu in aceasta cursa si castiga trofeul celui mai bun sofer Hot Rod. Joaca toate nivelurile si schimbati masina cu cele 12 tipuri de automobile. Castiga bani si modificati masina ca sa poti fi cel mai bun din cursa.
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura pentru a conduce si X pentru Nitro!
Publicitate

Jucati acum Curse Cu Hot Rod doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Curse Cu Hot Rod - Jocuri pentru copii

Curse Cu Hot Rod Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Curse Cu Hot Rod pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Curse Cu Hot Rod este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Curse Cu Hot Rod, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu curse de masini, Jocuri cu masini, Masini de curse, Jocuri pentru copii, Jocuri noi, Jocuri hot rod, Jocuri cu adrenalina,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Curse Cu Hot Rod pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games