Jocuri Curse Cu O Broscuta


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Curse Cu O Broscuta

Descriere: Intrece-te intr-o cursa nebuna cu cele mai tari masini. Avantajul lor este ca tu conduci o batrana broscuta iar avantajul tau este ca broscuta ta batrana sare si ca ceilalti participanti la cursa s-au hotarat sa conduca doar in prima treapta de viteza. Crezi ca vei castiga ?
Control: Cu tasta space sari iar cu tastele sageti conduci masina pe pista.
Publicitate

Jucati acum Curse Cu O Broscuta doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Curse Cu O Broscuta - Jocuri pentru copii

Curse Cu O Broscuta Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Curse Cu O Broscuta pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Curse Cu O Broscuta este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Curse Cu O Broscuta, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini de epoca, Jocuri 3d, Jocuri distractive, Jocuri haioase, Jocuri curse, Jocuri amuzante, Jocuri cu broscute, Jocuri cu masini vechi, Jocuri cu masini demodate,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Curse Cu O Broscuta pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games