Jocuri Curse Cu Role


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Sport > Curse Cu Role

Descriere: Pentru copiii cu multa energie am pregatit jocuri cu role, in care tu vei lua parte la niste curse cu role foarte stranse . Vei avea parte de adversari pe masura , asa cum se intampla la mai toate jocurile sport. Daca cautai si jocuri cu obstacole , aici va trebui sa le eviti , si sa incerci s-ajungi primul, inaintea adversarului.
Control: Foloseste tastele directionale pentru a controla player-ul. Incearca sa mergi cat mai tare , dar ai grija sa nu iti pierzi energia ( cursa se va desfasura langa o plaja, unde este foarte cald ), ca vei abandona cursa . Incearca sa prinzi obiectele pretioase si sa eviti obstacolele .
Publicitate

Jucati acum Curse Cu Role doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Curse Cu Role - Jocuri pentru copii

Curse Cu Role Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Curse Cu Role pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Curse Cu Role este un joc din categoria Jocuri Sport unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Curse Cu Role, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu role, Jocuri sport, Jocuri curse cu role, Jocuri sportive, Jocuri cu obstacole, Jocuri de evitat obstacole, Jocuri de curse, Jocuri plaje,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Curse Cu Role pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games