Jocuri Curse GTR


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Curse GTR

Descriere: Curse GTR este o combinatie de mai multe jocuri cu masini. In primul rand trebuie sa iti testezi abilitatile de conducere intr-o cursa de circuit in deriva. In al treilea, esti un politist si trebuie sa prinzi un tip rau. Iar al doilea joc il vei descoperi cand cand te vei juca "Curse GTR". Crezi ca poti face fata acestor jocuri? Aflaţi acum in "Curse GTR". Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Curse GTR doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Curse GTR - Jocuri pentru copii

Curse GTR Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Curse GTR pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Curse GTR este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Curse GTR, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu politie, Jocuri politie, Jocuri curse, Jocuri cu curse,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Curse GTR pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games