Jocuri Curse Trial Cu Motorete


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Biciclete > Curse Trial Cu Motorete

Descriere: Joaca cele mai frumoase jocuri cu motorete si motociclete online in 2 jucatori. Si joaca-te de la acelasi tastatura cu prietenii tai ca sa vezi cine este cel mai bun sofer. Incerca acest joc bestial 3D de la Vitalitygames.com numit Moto Trial Racing doar pe Pezo.ro. Conduceti bicicleta sau ATV-ul prin cele mai dure piste din pădure. Și accelerati coborand si sarind peste rampe și stânci. Utilizați tastele săgeti pentru a accelera și a echilibra bicicletele prin zece niveluri minunate si provocatoare. În timp ce săriți peste obstacole, si rampe motociclistul va sa faceti niște trucuri aleatorii cum ar fi: fluxul de aer, superman, bucurie, flipuri pe spate și in față. Pentru a vă ajuta pe drumurile dificile folositi nitro care este adăugat la biciclete si la activare, va crește viteza și vă va face să rămâneți în aer mai mult timp. Există cinci biciclete diferite și cinci atv-uri puternice si 15 nivele intense si frumoase. Ca întotdeauna sa aveti o explozie online aici pe pezo.ro. Mult noroc!
Control: jucatorul 1: tastele arrow pentru condus, apasa spatiu pentru nitro, H pentru a reseta, P pentru a pune pauza, X, Z pentru a lovi cu piciorul. jucatorul 2: D,E,F,S pentru condus, shift pentru nitro, C petru a reseta, R, W pentru a lovi cu piciorul.
Publicitate

Jucati acum Curse Trial Cu Motorete doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Curse Trial Cu Motorete - Jocuri pentru copii

Curse Trial Cu Motorete Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Curse Trial Cu Motorete pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Curse Trial Cu Motorete este un joc din categoria Jocuri Cu Biciclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Curse Trial Cu Motorete, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Motorete in 2, motociclete, Curse, jocuri cu motorete, intreceri, 2 jucatori, jocuri in 2,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Curse Trial Cu Motorete pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games