Jocuri Daniela La Coafor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Daniela La Coafor

Descriere: Tocmai ti-ai deschis un nou coafor in centrul orasului iar prima ta clienta este Daniela. Tu va trebui sa ii treci parul Danielei prin toate operatiile adica:tuns, vopsit, intins cu placa, pus bigudiuri si multe altele. Daca Danielei ii va place cum ia iesit coafura iti va lasa un bacsis considerabil.
Control: Pentru a o trece pe Daniela prin toate operatiile foloseste MOUSE-UL.
Publicitate

Jucati acum Daniela La Coafor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Daniela La Coafor - Jocuri pentru copii

Daniela La Coafor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Daniela La Coafor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Daniela La Coafor este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Daniela La Coafor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu daniela, Jocuri pentru fete, Jocuri pentru copii, Jocuri barbie, Jocuri de coafat, Jocuri cu tuns, Jocuri cu coafor,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Daniela La Coafor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games