Jocuri De Calcat Haine


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > De Calcat Haine

Descriere: Pentru fete mai ales, dar si pentru baietii nerabdatori , care nu au mai jucat asemenea jocuri de calcat haine acum a venit momentul sa adaugam si noi un astfel de joc , pe care-l joaca mai mult persoanele care sunt casnice . Acest tip de jocuri cu haine este preferat din ce in ce mai mult de persoanele care stau acasa, si nu au ce face . Daca vrei sa devii o fata gospodina , trebuie neaparat sa incerci si acest joc care te va invata sa dai cu fierul de calcat peste rufe.
Control: Pentru a calca hainele care tocmai au iesit din masina de spalat, va trebui sa utilizezi mouse-ul . La inceput este si un mic tutorial care te va invata cum sa dai cu fierul de calcat. Pentru a calca hainele , va trebui sa misti mouse-ul in locul unde se afla urmele .
Publicitate

Jucati acum De Calcat Haine doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

De Calcat Haine - Jocuri pentru copii

De Calcat Haine Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii De Calcat Haine pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. De Calcat Haine este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul De Calcat Haine, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri calcat haine, Jocuri cu haine, Jocuri cu fierul de calcat, Jocuri pentru gospodine, Jocuri cu rufe, Jocuri de calcat rufe,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri De Calcat Haine pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games