Jocuri De Gasit 5 Diferente


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > De Gasit 5 Diferente

Descriere: Pentru ca si titlul spune sa gasesti 5 diferente va trebui sa faci acest lucru in acest joc de gandire si de atentie, gasind astfel cele 5 diferente . Trebuie sa te incadrezi in timpul regulamentar, gasind cele 5 diferente, iar daca termini mai repede de gasit diferentele vei beneficia de un bonus . Aceste jocuri cu diferente sunt mai mult preferate de catre copiii un pic mai mari . Aceste jocuri de gasit diferente au imaginile asemanatoare , doar ca niste mici detalii faci diferenta. Tu va trebui sa le gasesti pe acele mici detalii , si nu trebuie sa fii un dexter pentru a face acest lucru .
Control: Pentru a insemna diferenta gasita va trebui sa faci click pe ea . Pentru a face acest lucru vei folosi mouse-ul , avand ca grija incadrarea in timpul jocului . Daca diferenta este validata si este buna , atunci ea va fi incercuita . Ai mare grija sa nu faci vreo confuzie , pentru ca risti sa fii depunctat.
Publicitate

Jucati acum De Gasit 5 Diferente doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

De Gasit 5 Diferente - Jocuri pentru copii

De Gasit 5 Diferente Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii De Gasit 5 Diferente pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. De Gasit 5 Diferente este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul De Gasit 5 Diferente, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de gasit diferente, Jocuri cu diferente, Jocuri cu diferente dintre imagini, Jocuri cu diferente pentru copii, Jocuri de gandire, Jocuri de dexteritate,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri De Gasit 5 Diferente pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games