Jocuri De Hranit Animale


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > De Hranit Animale

Descriere: Pe jocuriplay.com te asteapta un nou joc din categoria jocuri pentru copii , in care tu va trebui sa hranesti animale . Grabeste-te pentru ca ele sunt foarte infometate ,n-au mai mancat mancare de multe zile si orice secunda conteaza pentru viata lor . Daca esti genul care prefera jocuri de ingrijit animale acest joc cu animale ti se potriveste perfect . Fii tu chiar doctorul acestor animalute nevinovate .
Control: Pentru a hrani animalele va trebui sa ii redirectionezi pe voluntari catre animalele ce au nevoie urgenta de mancare . Vei face acest lucru , folosind tastele directionale, indrumandu-i pe voluntari inspre casutele animalutelor .
Publicitate

Jucati acum De Hranit Animale doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

De Hranit Animale - Jocuri pentru copii

De Hranit Animale Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii De Hranit Animale pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. De Hranit Animale este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul De Hranit Animale, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu animale, Jocuri de avut grija de animale, Jocuri de ingrijit animale, Jocuri cu doctori, Jocuri cu animalute,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri De Hranit Animale pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games