Jocuri De Spalat Haine


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > De Spalat Haine

Descriere: Cele mai noi jocuri de spalat haine. Te-ai lasat pe mana celei mai bune prietene de-ale tale in cautarea noului loc de munca . Prietena ta se pare ca a gasit ceva disponibil , la o firma de spalat haine . Lucrezi intr-un spatiu unde se gasesc 4 masini de spalat, 2 pentru spalatul rufelor , iar celelalte 2 pentru uscarea hainelor . Va trebui sa actionezi foarte repede , intrucat comenzile vin pe banda larga , si va trebui sa le onorezi pe toate . Trebuie sa fii foarte agil si sa te misti super de repede , raspunzand la toate apelurile telefonice, si punand hainele la spalat.
Control: Pentru a spala hainele va trebui sa urmezi urmatorii pasi : sa raspunzi la toate apelurile telefonice si astfel sa preiei comenzile, dupa care vei face click pe hainele primite pentru a le pune la uscat. Prima data va trebui sa pui hainele in masina de spalat de culoare galbena, dupa care va trebui sa le pui in cea de culoare roz pentru a se putea usca. In final dupa ce ai urmat acesti pasi , va trebui sa trimiti hainele acasa la client .Dupa ce s-au uscat va trebui sa te duci cu ele la "Iron" unde vor fi trimise hainele de unde au venit .
Publicitate

Jucati acum De Spalat Haine doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

De Spalat Haine - Jocuri pentru copii

De Spalat Haine Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii De Spalat Haine pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. De Spalat Haine este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul De Spalat Haine, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de spalat haine, Jocuri de spalat rufe, Jocuri cu haine, Jocuri cu masini de spalat, Jocuri de rapiditate, Jocuri de agilitate, Jocuri de indemanare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri De Spalat Haine pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games