Jocuri Dead Frontier 1


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Dead Frontier 1

Descriere: Dead Frontier este o serie de 3 jocuri de tip RPG (role playng game) in care lumea este invadata de zombi. In Dead Frontier 1 esti intr-o casa si trebuie sa omori toti zombi care vin. Incepi cu un pistol de 9mm dar pe masura ce avansezi in joc o sa capeti mai multe tipuri de arme. Fi foarte atent pentru ca este intuneric si creaturile vin din toate partile. Incearca si Dead Frontier 2 si Dead Frontier 3.
Control: foloseste W,A,S,D sau sagetile pentru a controla personajul, click stanga pentru a trage si Space pentru a schimba armele
Publicitate

Jucati acum Dead Frontier 1 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Dead Frontier 1 - Jocuri pentru copii

Dead Frontier 1 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Dead Frontier 1 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Dead Frontier 1 este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Dead Frontier 1, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu zombi, Jocuri zombi, Jocuri rpg, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri dead frontier 1,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Dead Frontier 1 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games