Jocuri Dead Frontier 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Dead Frontier 2

Descriere: Dead Frontier este o serie de 3 jocuri de tip RPG (role playng game) in care lumea este invadata de zombi. In Dead Frontier 2 te afli pe strazile orasului tau, oras care este sub asediul unei multimi de zombi. Fa tot posibilul sa omori cat mai multi zombi si sa scapi locuitorii orasului de teroare. Incearca pe site si Dead Frontier 1 si Dead Frontier 2.
Control: foloseste W,A,S,D sau sagetile pentru a controla petsonajul, click stanga pentru a trage, P - pauza si 1,2,3,4,5,6 pentru alege arma
Publicitate

Jucati acum Dead Frontier 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Dead Frontier 2 - Jocuri pentru copii

Dead Frontier 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Dead Frontier 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Dead Frontier 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Dead Frontier 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu zombi, Jocuri zombi, Jocuri rpg, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri dead frontier 2,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Dead Frontier 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games