Jocuri Decor Subacvatic


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Decor Subacvatic

Descriere: Ati vazut aceasta minunata lume subacvatica? Regele marilor a gasit un loc gol subacvatic si doreste sa-l decoreze cu obiecte/plante subacvatice. El cauta un mare si foarte bun designer, cineva care sa decoreze acest loc. Regele marii vrea ca acest loc sa fie cel mai frumos. Ai aplicat deja la acest job si ai fost acceptat. Regele marii este plecat pentru o perioada, dar asteapta ca sa fie totul gata pntru cand se va intoarce. Mult noroc!
Control: Foloseste mouse-ul.
Publicitate

Jucati acum Decor Subacvatic doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Decor Subacvatic - Jocuri pentru copii

Decor Subacvatic Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Decor Subacvatic pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Decor Subacvatic este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Decor Subacvatic, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copii, jocuri de copii, jocuri copii, jocuri de decorare, jocuri gratis, decorare, design, mare, apa, subacvatic, Decor subacvatic, nisip, regele marilor, pesti, decor,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Decor Subacvatic pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games