Jocuri Decorarea Tortului


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Decorarea Tortului

Descriere: Vanessa a fost indemnata de catre prietenele ei cele mai bune ca sa se inscrie la un concurs de gatit.Stiind ca ii place asa de mult, a acceptat Ajunse acolo fata in fata cu adversarii , s-a intimidat iar concentrarea ei a disparut.Acum, iti cere tie ajutorul sa o ajuti la crearea unui tort superb pe care nimeni sa nu-l uite. Ai la dispozitie multe floricele,bomboane, creme colorate de care te poti folosi. Mult succes!
Control: Pentru a te juca acest joc, se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Decorarea Tortului doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Decorarea Tortului - Jocuri pentru copii

Decorarea Tortului Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Decorarea Tortului pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Decorarea Tortului este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Decorarea Tortului, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu mancare, Jocuri cu torturi, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Decorarea Tortului pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games