Jocuri Demolatorul De Cladiri 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Demolatorul De Cladiri 2

Descriere: Ajuta-l pe Demolatorul de cladiri sa darame toate cladirile care nu mai sunt de folos. Trebuie sa folosesti doar greutatile care va sunt puse la dispozitie si cu ajutorul lor trebuie sa demolati toata cladirea de sus pana jos. Demolati toate cladirile pentru ca sa se poata construi un oras nou si frumos!
Control: Se foloseste mouse-ul.
Publicitate

Jucati acum Demolatorul De Cladiri 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Demolatorul De Cladiri 2 - Jocuri pentru copii

Demolatorul De Cladiri 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Demolatorul De Cladiri 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Demolatorul De Cladiri 2 este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Demolatorul De Cladiri 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de demolat cladiri, Jocuri de demolat blocuri, Jocuri cu blocuri de daramat, Jocuri de daramat, Demolatorul de cladiri, Jocuri cu demolare de cladiri, Demoleaza cladiri, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri noi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Demolatorul De Cladiri 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games