Jocuri Demolatorul De Cladiri


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Demolatorul De Cladiri

Descriere: Mai multe cladiri din centrul vechi al New York-ului sunt in pericol de prabusire, Ai primit misiunea sa te ocupi de demolarea acestor cladiri in conditii de maxima siguranta urbana. Foloseste-te de cunostintele ingineresti dobandite in facultate si demoleaza toate blocurile aflate in pericol. Demolatorul de cladiri este un joc cu ingineri de daramat cladiri vechi, aflate in pericol de prabusire.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a demola cele mai vechi cladiri din New York.
Publicitate

Jucati acum Demolatorul De Cladiri doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Demolatorul De Cladiri - Jocuri pentru copii

Demolatorul De Cladiri Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Demolatorul De Cladiri pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Demolatorul De Cladiri este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Demolatorul De Cladiri, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de demolat cladiri, Jocuri de demolat blocuri, Jocuri cu blocuri de daramat, Jocuri de daramat, Jocuri cu ingineri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Demolatorul De Cladiri pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games