Jocuri Detectiv Conrad


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Detectiv Conrad

Descriere: Domnul Conrad este cel mai cunoscut detectiv din tara. Cazurile imposibile ajung pe biroul sau si, dupa mai mult sau mai putin timp, sfarsesc prin a fi rezolvate. In acest joc trebuie sa il ajuti sa rezolve un caz care aparent pare imposibil. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Detectiv Conrad doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Detectiv Conrad - Jocuri pentru copii

Detectiv Conrad Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Detectiv Conrad pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Detectiv Conrad este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Detectiv Conrad, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri cu detectivi, Jocuri detectivi, Jocuri de actiune, Jocuri actiune, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Detectiv Conrad pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games