Jocuri Devenind Milionar


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Devenind Milionar

Descriere: Ai vrut dintotdeauna sa fi cel mai bogat om din lume? Acum ai sansa sa castigi mai multi bani de cati ti-ai putut imagina vreodata in noul joc "Devenind milionar". Aici trebuie sa ghicesti care dintre cele 26 de serviete ascunde 1 mil de dolari. Cu toate ca pare destul de usor, ai grija la bancheri pentru ca ei vor veni la tine cu niste oferte irezistibile. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Devenind Milionar doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Devenind Milionar - Jocuri pentru copii

Devenind Milionar Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Devenind Milionar pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Devenind Milionar este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Devenind Milionar, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri bani, Jocuri cu bani, Jocuri cu banca, Jocuri banca,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Devenind Milionar pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games