Jocuri Diamantul Den


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Diamantul Den

Descriere: Noul super-joc "Diamantul Den" te duce intr-o grozava aventura in subteran. Tu esti in cautare de aur si diamante foarte pretioase si foarte rare. Colecteaza tot ce gasesti ca sa obti un scor cat mai mare insa ai grija si la obstacolele pe care le vei intalni; in acest sens in echipamentul tau se afla si o pusca.
Control: Pnetru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Diamantul Den doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Diamantul Den - Jocuri pentru copii

Diamantul Den Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Diamantul Den pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Diamantul Den este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Diamantul Den, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu diamante, Jocuri diamante, Jocuri aur, Jocuri cu aru, Jocuri mina, Jocuri cu mina,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Diamantul Den pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games