Jocuri Diego La Cumparaturi


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Diego La Cumparaturi

Descriere: Unchiul Tom are nevoie de ajutor. Si ca de fiecare data, Diego s-a oferit mare cu bucurie sa il ajute. Unchiul Tom are nevoie de cateva produse alimentare de la magazinul din centrul orasului, insa nu are destul timp ca sa mearga sa le aduca deoarece tocmai i s-a stricat masina. Ajuta-l pe Diego sa duca produsele cu bicicleta, insa ai grija sa nu le pierzi pe drum. Multa distractie!
Control: Pentru a jcua acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Diego La Cumparaturi doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Diego La Cumparaturi - Jocuri pentru copii

Diego La Cumparaturi Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Diego La Cumparaturi pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Diego La Cumparaturi este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Diego La Cumparaturi, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu diego, Jocuri diego, Jocuri cu magazin, Jocuri magazin, Jocuri cumparaturi, Jocuri cu cumparaturi, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Diego La Cumparaturi pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games