Jocuri Din Rusia Cu Motocicleta


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Din Rusia Cu Motocicleta

Descriere: Din Rusia cu motocicleta ai ceva drum de parcurs, insa drumul din acest joc este extrem de dificil. Urca-te pe motocicleta si fa fiecare traseu perfect. Daca reusesti sa parcurgi toate traseele fara sa cazi, esti pregatit de marele drum, Din Rusia cu motocicleta. Tu vei controla motocicleta de la tastatura, insa ea va fi pilotata de o frumoasa fata in costum de baie. Urca-te cu motocicleta pe cutii, buldozere, camioane si aduna toate stelutele din joc pentru a castiga puncte.
Control: Foloseste tasta Enter pentru a schimba directia de mers a motocicletei si tastele sageti pentru a controla motocicleta.
Publicitate

Jucati acum Din Rusia Cu Motocicleta doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Din Rusia Cu Motocicleta - Jocuri pentru copii

Din Rusia Cu Motocicleta Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Din Rusia Cu Motocicleta pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Din Rusia Cu Motocicleta este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Din Rusia Cu Motocicleta, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri motocross, Jocuri motociclete de teren, Jocuri motorete, Jocuri motociclete sport,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Din Rusia Cu Motocicleta pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games