Jocuri Dinamiteaza Podul 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Dinamiteaza Podul 2

Descriere: Dinamiteaza Podul 2 este un joc tactic in care trebuie sa plantezi incarcaturi explozive in puncte stategice pentru a te asigura ca elimini cat mai multi inamici. Planteaza dinamita pe imbinarile fiecarui pod si arunca-l in totalitate in aer, atunci cand inamicii sunt pe el. Nimeni nu trebuie sa scape din acest plan, nici soldatii rau intentionati dar nici podul.
Control: Se foloseste mouse-ul pentru a dinamita podul.
Publicitate

Jucati acum Dinamiteaza Podul 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Dinamiteaza Podul 2 - Jocuri pentru copii

Dinamiteaza Podul 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Dinamiteaza Podul 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Dinamiteaza Podul 2 este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Dinamiteaza Podul 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu dinamite, Jocuri pentru copii, Dimaniteaza podul, Jocuri cu bombe, Jocuri cu explozii, Jocuri tactice, Jocuri de razboi, Jocuri cu trupe,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Dinamiteaza Podul 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games