Jocuri Director De Firma


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Director De Firma

Descriere: Doresti sa iti deshizi propria afacere? Acuma ai sansa sa iti exersezi abilitatile in noul joc "Director de Firma". In acest joc tu trebuie sa iti faci propria firma de la 0. In primul rand trebuie sa construiesti cladirea, apoi sa angajezi oameni si sa incerci sa iti faci o companie bine-cunoscuta si de succes, aducandu-ti astfel un profit cat mai mare.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouce-ul
Publicitate

Jucati acum Director De Firma doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Director De Firma - Jocuri pentru copii

Director De Firma Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Director De Firma pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Director De Firma este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Director De Firma, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri management, Jocuri de management, Jocuri firma, Jocuri cu firma, Jocuri companie, Jocuri cu companie,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Director De Firma pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games