Jocuri Doamna Director


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > Doamna Director

Descriere: Cassandra a lucrat de mult timp la o firma foarte cunoscuta si a dat tot ce a avut mai bun in acesti ani. Tocmai de aceea, acum a fost promovata in functia de director al acestei mari companii. Ea insa are o problema, a petrecut ore in sir incercat foarte multe haine si tot nu este hotarata ce ar trebui sa poarte. Cassandra deci, are nevoie de ajutorul tau in ce priveste vestimentatia, machiajul si coafura. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Doamna Director doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Doamna Director - Jocuri pentru copii

Doamna Director Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Doamna Director pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Doamna Director este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Doamna Director, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Doamna Director pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games