Jocuri Donald Trump Si Restaurantul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Donald Trump Si Restaurantul

Descriere: Ai trecut de selectii foarte dure dar ai ajuns intr-un final unde ti-ai dorit, la restaurantul marelui om de afaceri si bogatasi Donal Trump. Aici va trebui sa-ti dai toata silinta pentru a servi cei mai importanti clienti veniti din intreaga lume.
Control: Foloseste MOUSE-UL pentru a merge prin restaurant.
Publicitate

Jucati acum Donald Trump Si Restaurantul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Donald Trump Si Restaurantul - Jocuri pentru copii

Donald Trump Si Restaurantul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Donald Trump Si Restaurantul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Donald Trump Si Restaurantul este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Donald Trump Si Restaurantul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de servit, Jocuri cu trump, Jocuri cu doland trump, Jocuri cu china, Jocuri cu bogatasi, Jocuri cu restaurant de bogatasi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Donald Trump Si Restaurantul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games