Jocuri Dora Cu Trenul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Dora Cu Trenul

Descriere: Vechea noastra prietena, Dora, revine cu o noua super aventura pentru noi toti. In acest joc, ea, trebuie sa isi duca prietenii cu trenul pana la urmatoarea statie. Dora trebuie sa conduca cu atentie ca nu cumva sa ii piarda pe prietenii ei pe traseu. In acest sens, trebuie sa aiba grija la viteza. Da-i o mana de ajutor Dorei ducandu-i in siguranta pe amicii ei pana la urmatoarea gara. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Dora Cu Trenul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Dora Cu Trenul - Jocuri pentru copii

Dora Cu Trenul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Dora Cu Trenul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Dora Cu Trenul este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Dora Cu Trenul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri de copii, Jocuri distractive, Jocuri cu dora, Jocuri dora, Jocuri cu tren, Jocuri tren, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Dora Cu Trenul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games