Jocuri Dora La Gratar


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Dora La Gratar

Descriere: In acest nou joc, Dora isi continua aventurile si isi deschide un barbeque intr-un mic orasel. Pe parcursul jocului afacerea ei se va extinde tot mai mult si isi va deschide restaurante si in alte orase, specializandu-se in mancare si devenind o bucatareasa din ce in ce mai buna. Treaba ta este sa servesti clientii si sa le iei banii. Ai grija sa nu trebuiasca sa astepte foarte mult la rand. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Dora La Gratar doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Dora La Gratar - Jocuri pentru copii

Dora La Gratar Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Dora La Gratar pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Dora La Gratar este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Dora La Gratar, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu dora, Jocuri dora, Jocuri fete, Jocuri de fete, Jocuri cu gratare, Jocuri gratare, Jocuri de preparat gratare, Jocuri preparat gratare, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Dora La Gratar pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games