Jocuri Dovlecii De Halloween


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Dovlecii De Halloween

Descriere: Sarbatoarea Halloween-ului este aici. Daca iti plac jocurile de Halloween, atunci esti in locul potrivit deoarece am adaugat un joc nou aparut, 'Dovlecii de Halloween'. Misiunea ta este sa transporti un anumit numar de dovleci cu ajutorul unui tractor. Dimensiunea dovlecilor e diferita. Trebuie sa fi foarte atent deoarece unii dovleci s-ar putea sa sara din remorca. Trebuie sa calculezi corect viteza cu care conduci tractorul, in asa fel incat sa ajungi la destinatie cu cat mai multi dovleci. Jocul are 12 nivele in care tu trebuie sa demonstrezi ca esti cel mai bun. Nivele sunt destul de infricosatoare, deoarece tractorul trece prin cimitir, vei auzi lupii urland dar incearca sa te concentrezi la drum si sigur vei ajunge cu bine. Pastreaza distanta optima intre tractor si remorca pentru a ajunge cu toti dovlecii la linia de sosire. Mult noroc in noul joc 'Dovlecii de Halloween', doar aici pe pezo.ro.
Control: Foloseste sagetile de la tastatura.
Publicitate

Jucati acum Dovlecii De Halloween doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Dovlecii De Halloween - Jocuri pentru copii

Dovlecii De Halloween Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Dovlecii De Halloween pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Dovlecii De Halloween este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Dovlecii De Halloween, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tractoare, Tractoare, Dovleci, Halloween, Dovleci de halloween, Cimitir, Remorca, Tractor cu remorca, Pezo.ro, Pezo, Viteza, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri de baieti, Jocuri de fete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Dovlecii De Halloween pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games