Jocuri Dragostea Pluteste In Aer


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Dragostea Pluteste In Aer

Descriere: Un grup de tinere cupluri s-au parasutat exact pe o insula tropicala, numai ca din greseala mingiile care adaposteau proviziile au cazut si ele, iar cuplurile au fost despartite. Tu va trebui sa faci cuplurile dinou deoarece vei gasi cupluri cu cate 3 si oameni singuri.
Control: Foloseste MOUSE-UL pentru a intregi cuplurile.
Publicitate

Jucati acum Dragostea Pluteste In Aer doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Dragostea Pluteste In Aer - Jocuri pentru copii

Dragostea Pluteste In Aer Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Dragostea Pluteste In Aer pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Dragostea Pluteste In Aer este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Dragostea Pluteste In Aer, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu cupluri, Jocuri barbie, Jocuri cu dragoste, Jocuri cu parasutism, Jocuri aviatie, Jocuri pentru fete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Dragostea Pluteste In Aer pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games