Jocuri Drumul Spre Scoala


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Drumul Spre Scoala

Descriere: Micuta Suzy se pregateste de plecat la scoala dar in drum spre cursuri,intalneste un catelus care si-a prin piciorusul intr-o cutie de metal si nu reuseste sa il scoata.Cu ajutorul unor obiecte din jur ea il va ajuta si catelul ii va fi multumitor.Aproape sa ajunga de scoala ea intalneste o pisicuta care este prinsa intr-o plasa si legata intr-un copacel Vezi cum micuta Suzy o va ajuta si pe aceasta.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Drumul Spre Scoala doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Drumul Spre Scoala - Jocuri pentru copii

Drumul Spre Scoala Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Drumul Spre Scoala pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Drumul Spre Scoala este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Drumul Spre Scoala, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri pentru fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pentru scoala, Jocuripezo, Jocuri pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Drumul Spre Scoala pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games