Jocuri Earn To Die


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Earn To Die

Descriere: Evadeaza de pe taramul zombilor, inainte ca acestia sa te transforme in hrana lor de pranz. Foloseste toate resursele pe care le ai pentru a te indeparta de pericol. Ia-ti o masina si condu cat poti de tare. Daca nu reusesti sa treci cu ea de pericol, incearca intr-o zi noua. Partea interesanta a jocului earn to die este ca primesti resurse dupa fiecare zi de incercare. Cu aceste resurse iti poti construi masina care te va salva din infern.
Control: Conduci masina din earn to die cu ajutorul tastelor directionale. Vei folosi tasta X pentru a activa turbo. Modul turbo este disponibil doar daca montezi o turbina pe masina.
Publicitate

Jucati acum Earn To Die doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Earn To Die - Jocuri pentru copii

Earn To Die Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Earn To Die pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Earn To Die este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Earn To Die, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Earn To Die pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games