Jocuri Echipa Oamenilor Vs Echipa Monstrilor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Echipa Oamenilor Vs Echipa Monstrilor

Descriere: A ajuns vremea cand toti monstrii au iesit din paduri, nu intr-un scop rau ci in unul bun, acela de a juca fotbal. Tu esti in echipa oamenilor. Participa la cele mai incitante meciuri de fotbal cu monstrii. Ai grija, unele reguli ale fotbalului nu prea se respecta.
Control: Pentru a alerga foloseste SAGETILE, pentru pase Z iar pentru sut pe poarta X.
Publicitate

Jucati acum Echipa Oamenilor Vs Echipa Monstrilor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Echipa Oamenilor Vs Echipa Monstrilor - Jocuri pentru copii

Echipa Oamenilor Vs Echipa Monstrilor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Echipa Oamenilor Vs Echipa Monstrilor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Echipa Oamenilor Vs Echipa Monstrilor este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Echipa Oamenilor Vs Echipa Monstrilor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu fotbal, Jocuri pentru copii, Jocuri cu oameni, Jocuri cu monstrii, Jocuri cu fotbalisti, Jocuri cu minge,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Echipa Oamenilor Vs Echipa Monstrilor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games