Jocuri Elevul Nazdravan


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Elevul Nazdravan

Descriere: Tu esti un tip obraznic care atunca avioane in sala de clasa. Arunca avioane de hartie in clasa atunci cand profesorul nu se uita. Trebuie sa faci click unde vrei sa zboare avionul. Evita atentia profesorilor de la clasa sau a colegilor care se mai intorc in spate. Vei primi puncte daca avionul zboara spre prietenii tai care sunt nu sunt atenti la ora. Lovirea elevilor care sunt atenti la cursuri va face sa pierzi puncte.
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Elevul Nazdravan doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Elevul Nazdravan - Jocuri pentru copii

Elevul Nazdravan Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Elevul Nazdravan pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Elevul Nazdravan este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Elevul Nazdravan, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri cu scoala, Jocuri scoala, Jocuri liceu, Jocuri cu liceu,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Elevul Nazdravan pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games