Jocuri Elicopterul Salvator


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Elicopterul Salvator

Descriere: Se apropie sarbatorile de iarna si Mos Craciun este deja pus pe treaba. El si-a cumparat un elicopter pentru a-i lasa pe reni sa se odihneasca in acest an. Insa, nici spiridusii cei rai nu stau degeaba. El au furat cadourile mosului si le-au imprastiat on oceanul inghetat. Acum Mosul are nevoie de un pilot asa bun ca tine care sa se urce repede in elicopter si sa recupereze cadourile care deja au fost scoase la suprafata, pe niste bucati de ghetari, cu ajutorul oamenilor care il iubesc mult pe mos. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza tasta "SPACE" si sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Elicopterul Salvator doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Elicopterul Salvator - Jocuri pentru copii

Elicopterul Salvator Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Elicopterul Salvator pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Elicopterul Salvator este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Elicopterul Salvator, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri de craciun, Jocuri craciun, Jocuri cu elicopter, Jocuri elicopter, Jocuri cu cadouri, Jocuri cadouri, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Elicopterul Salvator pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games