Jocuri Elimina Bile


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Puzzle > Elimina Bile

Descriere: Ajut-o pe aceasta maimutica sa elimine toate bilele de aceeasi culoare. Vei elimina bilele de pe verticala si de pe orizontala . Este un joc pentru copii mici , un joc de gandire in care tu trebuie sa te misti repede , sa termini eliminatul bilelor pana cand timpul nu va expira. Bilele trebuie sa fie neaparat de aceeasi culoare si trebuie sa fie minim cate 3. Acest joc aduce aminte de jocul luxor sau bejeweled.
Control: Pentru a elimina bilele-maimutica va trebui sa folosesti mouse-ul si vei proceda astfel , vei muta mouse-ul pana ce vei gasi bile de aceeasi culoare , si neaparat cel putin cate trei .
Publicitate

Jucati acum Elimina Bile doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Elimina Bile - Jocuri pentru copii

Elimina Bile Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Elimina Bile pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Elimina Bile este un joc din categoria Jocuri Puzzle unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Elimina Bile, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de eliminat bile, Jocuri de gandire, Jocuri puzzle, Jocuri bejeweled, Jocuri luxor, Jocuri cu bile, Jocuri cu maimute, Jocuri pentru copii mici,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Elimina Bile pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games